Tolong yakinkan saya

Mommy2 tengok - atau + ? Sye test kul 9pagi... Xnak berharap... Lagi seminggu kitaran period seterusnya... 27/1/22... Bulan 12/21 sya x period... Last period bulan 11/21... 😟

Tolong yakinkan saya
2 Balas

Tpi mcam + tpi terlalu samar, klau period still tak da jga beberapa minggu boleh try buat urine test lgi

2y ago

ye last 28/11... sye xde masalah kitaran haid sebelum ni... mmg teratur dn tepat.... setiap bulan datang... x pernah miss... mungkin betul kot sbb hormon...

Negative