Sangkut ke tak ye ?

Hi mommy². Sy nk tanya . Sy 1st time merancang sendiri (kalender + kondom) . Kalau ikut kalender ni, dr 15hb-17hb (medium change to pregnant) 18hb-26hb (low change to pregnant). Sy ada bersama dlm date (18hb) tu, kebarangkalian utk pregnant, ada ke ? Huhuu tetiba rasa takut pulak kalau sangkut 😅

Sangkut ke tak ye ?
2 Balas

kalau dah pakai kondom, kenapa nak takut?

3w ago

Ada je yg pakai kondom still pregnant. Condom bukan 100% effective pun, company condom dah disclaimer siap2 thats why users tak boleh saman if terpregnant. Banyak je case guna condom & pregnant. Thats why double triple protections are needed. Sila banyakkan buat research

Boleh jd jgk sis😅