tali pusat baby

hi mommy² .. sy bru 30w.. ptg td scan 3D.. alhamdulillah kiraan jantung bby, uri, air ketuban semua normal.. cuma satu je yg tak brapa besttt.. tali pusat baby kt leher. doc kata itu normal.. nt bole terlerai sndiri nye.. tp sy risau.. ade tak kt sini mommy² pernah jd mcm sy ni? pleasee.. tak sedap hati dibuatnye.. ermm ?#ibuBaru #1stPrgntcy

1 Balas

Saya, dulu pregnant tali kat leher jugak, sama lah doc cakap mcm tu, sekarang anak dah 6bulan dah. InsyaAllah mintak Allah jaga 💓