Scan jantina

hi mommy2 smua..Assalamualaikum.. dsbb kn bnyk sngt yg post psal scan jantina,jgn prcaya sngt ye dgn scan..sy ada pnglaman msa pregnant minta doc scan jantina,doc sahkn baby dlm kndungan sy girl..3 kali dok ulang scan tngok jantina doc kata girl..bila bersalin burung pulak kluar???pebenda?excited tau nk tau jntina baby,msa baby kluar blom potong pusat sy dah sibuk tnya jantina..hmm?husb punye happy tu bukan biase2?

10 Balas

Hai sis, sama dgn situasi saya anak pertama scan 3kali boboy tapi keluar gugurl.