7 month preg 🤰

Hi mommy2 smua nak tnye semasa kandungan sekitar 7 bulan apa yg mommy2 amalkn pemakanan dn supliment2 untk tmbah tenaga and jugak bby ? Air kepala or mnyak kelapa dah boleh amalkn ke ? #mommyisbuntu #sheareurpenggalaman

2 Balas

Kalau minyak kelapa dara tu depends atas org sis sbb ada org mkn kulit area miss v jd lembik susah nak jahit.. Sy tak telan pun sbb tak berani.. Dr pun ckp tak perlu telan.. Cuma amalkan makanan bkhasiat n boleh mula makan suplemen ganilia neuro gain.. Apa2 pun consult Dr dulu sis 🤗

Sy minum susu pregnant, mkn kurma n supplement zinconfer & neurogain.