Cucuk perancang depo

Hi mommy2 semuaa.. nak tanya cucuk depo kena cucuk time period ke? atau boleh cucuk lepas period? tanya je. first time nak ambik perancang😅 #firstbaby #1stimemom

1 Balas

Nurse akan tanya dulu dah period ke belum sebelum nak cucuk. Cucuk lepas dah period lagi effective. Cuma lepas cucuk, period akan terganggu la. Tak dtg period langsung utk few months.

3y ago

huhuu tu la risau bab period jugak la lepas cucuk tu. nak ambik pil takut trlupa🥴