Makanan apa yg boleh dimakan selepas habis 44 hari berpantang

Mommy² semua saya nak tanya.. makanan apa yg boleh dimakan setelah habis pantang 44 hari ?sebab makcik saya ada cakap tak boleh makan apa² lagi macam dulu kena tunggu 100 hari baru boleh makan macam dulu..katanya takut turun darah balik betulke ? 😔 dan ibu jari kaki pun kena jaga jangan tersepak benda² yang keras selama 100 hari juga ke ?😔 #pleasehelp #firstmom #firstbaby #ingintahu

3 Balas

takde pun sis. tu pantang orang dulu. makan jela teringin apa pun. asalkan sihat dan cukup kalori sbb ibu menyusu kena byk makan. boleh try baca posting dr imelda bawah ni https://www.facebook.com/679746658/posts/10158687586056659/?d=n