Makan ubat

Hi mommy² semua ..nak tnya sikit .saya masih 1 trimester lagi. Tapi sya demam,batuk selsema dan takde selera makan 😣doktor ada bagi ubat. Boleh ke sy makan ubt² tu?🥺semua ubt tu dari hsptal kerajaan .🥺#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Kalau doktor yang bagi semua InshaAllah selamat je nak makan. Takde doktor yang nak bagi benda tak elok.Unless kita yang ada allergy dengan certain jenis ubat tu kena take note

Doc dh bg, ok lah tu. Lagi pun, awak bgtau kan pd doktor yg awak hamil kan?