Vaksin 3 Bulan

Hi mommy2 semua.. Nak tanya la.. Dalam tempoh pkp ni risau nk bawa anak pergi injection 3 bulan dekat klinik kesihatan.. Boleh postpone x injection??? Call klinik dia kata terpulang pada parents.. ?

18 Balas

Xsilap sy kkm dah ckp utk urusan ibu n anak jgn ditangguh.. Mereka beroperasi spt biasa

Kena pgi.saya semlm pun bawa baby injection 5 bulan tp saya dan anak je boleh masuk dlm klinik

Kalau sini injection tak blh tangguh. Check up biasa blh tangguh.

Call tnye.. Kk sy call postpone..

P jek,,sye pn kena p 7/4 ni,,

Tak boleh tangguh.

3months ada vaksin ke?

5y ago

Ye betul tuuuu 😂

Tak pernah alami