Bayi 3 bulan demam selepas injection

I mummies, normal kan bayi 3 bulan demam after injection? Kalau demam panas sgt perlu bawa ke hosp?

3 Balas

normal. baby sy pun lepas kena cucuk 3 bulan suhu tinggi sikit dan asyik ngantuk. tapi x sampai 37.5. kalau suhu tinggi sgt smpai 38 better bawa hospital

Normal. Baby sy cucuk 2 bulan & 3 bulan pun demam. Sy letak cool fever baby bawah ketiak. N monitor suhu baby

klu dedor, normal. klu demam suhu 38 keatas, bawa ke emergency.