Baby Boy Or Girl

Hi mommy2 semua.. Betul ke klau garis hitam panjang pi atas baby boy.. And garis sampai ke pusat jak baby Girl.. #betulKe

44 Balas

Ada yang sampai atas pusat lelaki, ada juga mcmtu perempuan. Tp pernah juga dengar kalau ibu ada garis smpai atas pusat dan makin gelap. Ibu kekurangan folic asid. Ni pun terbaca kat post doc di fb. Kiranya baru tahu juga la.

langsung xbetul hahaha...saya 3boy last 1 girl sama je xde beza,perut je beza .yg boy lonjong ke bawah senang nak basuh pinggan ke apa yg pompuan bulat so jarak dgn singki jauh skt ssh nk basuh pinggan tu je saya prasan..yg lain sama je hehehe

5y ago

ha'ah hehe ... saya 3abdul & 1nur...paling ketara time pregnant yg pompuan ni saya suka makan buah n pedas yg lelaki saya lebih ke ayam n daging...tu je hehehe..

Tak sahih miss, xde kajian. Kadang2 nasib kebetulan je. Saya jenis dari awal remaja lagi mmg da ada garis jelas panjang, tak prgnant pun ada je. Rare la kot ikut genetics

Pernah jgk terbaca statement tu, tpi tak pasti kesahihan.. it's okay, asalkan baby sihat, sempurna & comel mcm mummy dia..hehe

kebetulan kot.. anak sy 1st boy 2nd girl garisan tu tetap sama dari atas terang sampai ke bawa juga.. 🤪🤭

betul la kot..sebab saya punya garis panjang dari atas sampai bawah & scan memang baby boy..

Tak betul kalau dari pengalaman saya. Sebab saya baby boy garis bawah smpi pusat je hehe

Mcm garis d perut saya, d bhagian bwah tebal garisnya, lepas pusat plk nipis je.. baby girl..

5y ago

Baby sy 2 2 baby girl, garis smpai pusat je mcm tu sis.. skrg preggy Yg nie pun sama juak.. mngkin bby girl juak dlam perut nie...

Sy pye garis itam dri bwah smpai ats pusat.. Scan bby girl..tp garis halus jela

Kandungan sy dh masuk 6 bulan, garis smpai atas, baby girl heheh