Keguguran

Hi mommy2 semua.. ada tak mommy2 di sini pernah mengalami situsi ni.. boleh kongsi tak perasaan korang..

1 Balas

Saya pernah gugur 2 kali..yg 1st blighted ovum@kandungan kosong..masa 11w doktor confirmkan kosong..rasa down sgt..sbb suami nak sgt anak..barang baby byk dah beli excited punya pasal..masa 13w kena D&C..Selang 2 bulan mngandung lagi..tp tak sempat confirmkan pregnance pun..gugur dulu..dr awal kawen selalu doa period tak dtg..mengharapkan kehamilan..UPT test ntah berapa byk guna..lepas gugur kali ke 2..taknak berharap dah..takut utk berasa sedih utk sekian kali..bila dah tak terlalu berharap..hampir 1tahun lebih..Dia kurniakan zuriat dlm rahim...skrg dah 32w..bila direnung2kan semula..Dia lebih Mengetahui..saya dan suami belum bersedia masa tu..sis bersabarlah..insyaAllah rezeki sis akan tiba..💕💕💕 #hug

3y ago

terima kasih sis.. sentiasa mengharap yg terbaik lepas ni