Bath tub baby ada stand

Mommy² sekalian.. Saya plan nak beli bath tub yang ada kaki tu (stand).. ingat macam nanti senang tak payah cangkung atau tunduk2 time mandi kan dia sebab kita dalam process recovery. Okay tak? Ke sebenarnya tak payah langsung kaki tu. Sebab dalam rumah saya nak letak tempat tinggi, atas counter top ke..takde space sangat..#ingintahu #firstmom Pic credit: shopee

Bath tub baby ada stand
2 Balas

terpulang pd awak. sy mandikan anak dalam bath tub, letak tepi sinki je. pastu beli supporter, so tak lenguh tangan kita nak gendong baby masa mandi.

7mo ago

tula..sbb saya tgk sll org buat tepi sinki..tepi sinki saya mmg sempit...alright.. nnt saya pertimbangkan utk mandikan dia berdiri..instead cangkung ..tq feedback❤️