Tangan rasa kesemutan

Hi mommy2 sekalian, ada tak sama macam saya ? Saya pregnant 14minggu dan sekarang 3 hari saya dah rasa tangan kesemutan ..kebas2 jer ..setiap pagi ..kdg2 waktu subuh smpai kaki juga sama 😢 kenapa ye? Ada cara penyelesaian ke ? Normal ke? #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

saya pernah rasa, maybe normal kot. maybe cara tidur tuh kena ubah ke.

sy pun dlu mcm tu.. kebas smpi xbole nk genggam tangan..sakit yakmat😖

2y ago

klu sy.. mnta suami tlg urutkan perlahan2.. nnt surutlah kebas2 tu