Nak tahu pengalaman mommy?

Hi mommy2, saya scan 7 weeks kantung dah membesar tetapi baby kecil anggaran 6 weeks.. Belum ada heartbeats..mommy2 pernah terjadi mcmni tak... Normal ke x?.. Sy risau... Doc ckp kandungan mungkin menjadi and mungkin jgk missed miscarriage... 2 minggu lgi repeat scan.. Mommy2 ada x pengalaman mcmni? #firstmom #bantusharing

Nak tahu pengalaman mommy?
8 Balas

saya scan 6weeks belum nampak apa2 tapi memang ada alahan muntah.. saya tggu 2 mggu lagi scan.. then 8weeks dah nampak kantung janin n bunyi jantung..