Kandungan terancam

Hello mommy2. Saya baru prgent 6 minggu dan sdh 5 hri mngalami pndarahan tpi x byk. Tdi sdh pg emergency dan sdh bt scan. Dr kata kndungan dlm terancam 50/50 dan srh berehat shngga tmujanji kedua. Ada apa2 tips tak utk jaga kndungan masa ini? Ubat pn dr x bgi sbb blm ada bby cma ada kantung😥ada tak yg bpngelamn mcm sy?#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

13 Balas

semoga selamat semuanya sis bnykkan berehat ya...doakan sy juga supaya sy diberi rezeki untuk menimang cahaya mata amin

saya juga pernah alami nya.... tp keguguran juga... skrg berusaha utk mengndung lagi

Bed rest, jaga pemakanan.