sakit belakang

Mommy2 nak tanye boleh ke time pregnant kite mengurut??? sbb saya kerap sakit belakang..sakit sngat? ade tak mommy2 kat sini yg same mcm saya... Skrg dh #22week

11 Balas

saya husband mengurut tiap2 hari. alhamdulillah takda apa. cumanya jangan kuat sgt tekat bahagian urat2 penting. saya dah 36 minggu baru berani urut kat luar. tu pun dengan orang yang memang pandai urut orang mengandung. boleh ja in shaa Allah. cumanya jangan kuat sangat.