assalammualaikum

Hi mommy² nak tanya sikit... Knpa ye.. Perut blh kiri asa lenguh sgt2 smpai ssh nk lena.. Pysing kiri lenguh..psing kanan lenguh... Xtau mcm mna lagi nak tido nii????..normal ka mommy2 skalian... Pergnt ptma ni... 21weeks...??????

1 Balas

Cuba mommy tdo letak bantal tinggi dekat kaki. Susun 2-3 bantal letak kaki ats bantal tinggi tu. mana tahu mommy selesa 😊

5y ago

Yaka.. Malam ni try la.. Smlm smpai pkol 4 lbih xboleh nk lena..lenguh xtau nak hbaq..sampai dok ngis sorg2😣😣😣...tq yew mommy bg cdgn🥰🥰