Sakit kepala

Hi mommy2 nak tanya say pragnant 6week 2 hari, kepala tiba2 sakit, terasa badan penat manjang, tetapi alahan seperti mual2 xada pula. Hal ni normal ke?

6 Balas

Masa awal2 sya pun mcm sis juga. Kerap rasa mengantuk kalau tahan jadi pening. Jd cara sya layan tidur tu biar sekejap & start ambl folic acid dan minum jus delima utk tmbh hb baru oke..

10mo ago

baiklah. tq bg tips sis ❤️

Badan setiap org tak sama sis, normal la tu ada org badan sihat je ada jugak yg sakit2 mcm tu. Alahan tu pulak tak wajib.. yang penting awk jaga diri okay ?

normal..ada org xkne alahan lgsong mse ngndung n ada jgk yg lmbt..kdg 7 week ke ats bru kne alahan..

sama macam sy, asal tengahari je mengantuk sampai pening yang amat. kita sama jd mungkin ok rsnya?

10mo ago

samalah . in sya allah kita baik2 saja. saya lpas dpt tdo dlm 1 jam bru oke. tp pening tu akn dtg balik.

Sya 6 minggu 3 hari, kerap kencing dan mmg badan penat je.. cuma mual tu pun tak ada

normal awk, bnyk berehat ya awak

10mo ago

baiklah. tq ya awak ??