Baby Asyik Nangis 😭

Hi mommy2, nak tanya knapa ye baby asyik nangis? kdg2 husband pegang pun dia nangis.. Baby kita 1bulan lebih, susu dh bagi pampers dh tukar pun still nangis.. normal ke? #pleasehelp #firstmom #firstbaby #ingintahu

11 Balas

Try urut baby after tukar pampers or lepas mandi. Usually certain baby dia rasa tak selesa so they need comfort and secure, once dah urut, bedung and dukung dia. Talk to ur baby so dia tahu dia safe. I did that to my baby and now she can sleep by herself. She’s 26 days now. #trythis #peadsphysio