Tiada simptoms

Hi moms, saya ada soalan. Normal ke kalau positif tapi tkda rasa simptoms2 pregnant? Mcm cramp/ implantation bleeding? Saya cuma missed period, cepat penat dan cepat lapar 😂#firstmom

Tiada simptoms
4 Balas

saye pon kndungn ketiga..kli ni mcm xd alahn sngt..rilek je...emosi pon x kcau sngt .cume cpt lapar.lapar dn lpar..risau nurse bsing je berat naik..bru 6 week...heheh...

sama mcm saya..7w sudah masih x ada alahan langsung..mcm x hamil saya .

normal. mine also same..cuma bdn rasa panas nk demam. after 2w alahan dtg.

5mo ago

ank 1st alahan teruk tp kejap smpai 12w. ank 2nd alahan biasa tp lama smpai 20w.

Tu la saya pun sama. Risau jugak

4mo ago

Kan.. rasa mcm betul ke mengandung😂