suntik kancing gigi (ATT)

hi mommy2 i firstmom nanti 26hb suntik kancing gigi (28weeks 2 days) nak tnye rse dia sakit sangat ke and ap kesan sampingan yg akan dapat#firstmom #firstbaby

25 Balas

Klau saya just lenguh je 2 hari. Sakit pun time kena inject & time ubat masuk. Vac covid lagi sakit bagi saya 😅

2y ago

Betul tu.. Vac covid lagi sakit.. Tak boleh go sakit dia 😂😂 Sakit cucuk kancing gigi ni celah gigi jer

sy kena haritu 4hari lenguh.. nk angkat tukar baju pun susah huhuhu.. nnti nak suntik kali kedua plk... Allahhu😅😅

pnglman sy lenguh2 sengal je kt tangan yg kena ccuk tu..sy sapu minyak urut bagi kurang rse..

Saya tak rasa apa apa pun . Hahaah Alhamdulillah Allah permudahkan segalanya

Tak sakit.. Ngilu jer.. Cuma lepas 2 3 jam tu akan rasa lenguh untuk 2 hari..

cuma lenguh2 je dlm 2 3 hari. tempat inject rasa gatal2. tp ok xde demam

Tak sakit sis. Lenguh sikit je. sy side effect pun x da. mcm biasa ja. 🤲

Belom pernah cucuk kancing gigi ni walaupun dh preggy anak ke 5…

Dia xde la sakit cuma lebih kepada lenguh n rasa lebam2 manja

boleh tahu time berapa week kena cucuk ni?

2y ago

sakit tk agak2🥺