Air ketuban

Hi mommy2 hebat, share tips banyakkan air ketuban 😞 Air ketuban saya 8 ja 21/8 tca O&G kalau sikit jugak kena admit n caeser 😭 due date26/8 #firstmom #firstbaby#pleasehelp

10 Balas

saya haritu buat growth scan, sonographer ckp air ketuban saya 10. so saya minum air kelapa dan baru ni scan 28w di kk, air ketuban jadi 18. saya minum air kelapa seminggu sekali je dan banyakkan minum air kosong. saya ada tanya doktor kk, air ketuban max 20 dan min 6-7

Eh iye? Haritu sy 8 , KK ok je..cuma pesan minum air,blh mkn tembikai, minum air kelapa

2y ago

tu yg tny dlu..bahaya statement abortion sis tu..seram sy baca.mujur dh clearkn

sy sblm g scan blik..sy baham air kelapa,tmun cina,..2 klu sy laa..alhmdllh..dgn izin allah..naek 10..

minum air masak sebanyak boleh, air kelapa tembikai. and rest ye mommy. 😊

Bole cuba amalkan tembikai dan air kelapa. InshaAllah menjadi

mkn buah tembikai. tp jgn byk sgt .. nt terlebih air ketuban

air barli,air kelapa atau tembikai..mana2 amalkn..

Kena byk mkn, minum.. cuba minum air kelapa..

minum air kosong bnyk.. mkn tembikai

selalu org kata makan tembikai