Baby gerak

Mommy² dalam ni ada rasa baby bergerak dalam brpe bulan ? #firstbaby

13 Balas

saya masa details scan 20 weeks baru tahu selama ni, yg saya rasa tu baby menendang. 😂😂😂 anak pertama. selama ni ingat otot berdenyut atau usus bergerak nak cerna makanan.

ada yg rasa awl. ank first biasa lambat sbb tak tahu camane rasa baby bergerak. first time mom mayb 20 weeks above rasa. second time mom akan rasa awl

sy 3 Bulan dh gerak setiap pg trbonjol2..Ni nk masuk 4 bln sgt aktif🥰

16w. Rasa halus je dan jrg2 sekali rasa. Masuk 7 bulan makin aktif. #1stbaby

early 18weeks rasa sikit2, masuk 19weeks ketara rasa baby gerak. #1stbaby

5bulan dh boleh rasa dh gerakan bby

18w dah start rasa gerak² haluss.

3bln lbih da rsa

20-21week

5month