Nama baby boy

Hi mommy2, boleh x bg idea untuk nama baby boy yang bermula dr huruf A? Yg 1 patah perkataan je.

54 Balas

Adam Afiq Ali Abu Ahmad Ahnaf Arshad Adrian Abidin Aman Akim Azlan Arman Amir Aniq Akashaf Adnan Ahmed Ashraf Azim Azani Azman Azri Azroy Azrul Azwan Azrai Ariel Ayub Alif Arman Aaron Adi Afdlin Afieq Aidil Aiman Amar Amirul Amran Anuar Aqasha Arash Arif Asrul Azhan Azli Aziz Awal Azmil Amir Adib Afif Akmal Afnan Amin Azam Azmin Affan Arumugam (gurauuu gurauu. Hehehe)

5y ago

hahaha last sekali tu 🤣🤣

Albi. Saya baru dapat 2nd baby... Baby boy... Suami letak nama ALI... Letak nama yang orang akan panggil penuh senang, maksud pon tak lari... Mula nak letak nama Ahmad, takut nanti orang panggil Mad saja pulak...

Anak anak saya. Aisyah Humairah Aisyah Amirah (Meninggal keluar tak cukup bulan) Annas Asyraf Nama adik dia dalam perut belom fikir lagi. 😁

saya pun cadang nama anak saya kalau lelaki adam (nama nabi) kalau perempuan, ayra (dihormati). Saya suka nama huruf A 😊

Ahrizan Aakif Adlizan Hahaha nama suami&anak sis🤣🤣 Yg last skli nma adik iparr

Aqeel Aydeen Araffie Aqasha Arasyh Aryan Aqmal Anaqie Asyfar Aqish Ammar Aydan

Azham Azmir Azhan Azmin Aidil Afiq Affendi Ariq Ahmad Aizil Aizir Adam Azrin

Aiman,Arif, Amir,Amran,Akif,Asyraf,Amin,Amirul,Aisy

Ariff Amir Amin Aiman Asyraff Aqil Aqif

Ammar.. Yang memakmurkan, yang kuat beriman