Confused Tolong Sy Please ...

Hi Mommy2 Boleh Jadi Ke Dalam Masa Terdekat Boleh Pregnant Balik Selepas Keguguran ?? Gugur Bulan 6 Dah Abis Pantang . Darah Pun Dah Kering .. Lepas Abis Pantang Ada Bersama Husband .. Sy Dah Gugur 2 Kali Harap Ada Keajaiban Buat Sy Dan Husband Kali Ini Amin .. Harap Mommy2 Dapat Bantu Share Pengalaman Mommy2 Semua .. Tq 🥺🙏 #bantusharing #jangandibully #pleasehelp #ingintahu

Confused Tolong Sy Please ...
12 Balas

saya pun hr tu mengandung bulan 1..gugur bulan 2...pastu ngandung blk bln4..gugur akhir bulan 5...abis pantang 14 hari ade bersame suami..so skrg xdpt period lg..cek upt double line..tp lom g scan lg..ingt tggu hjung bulan ni br nk g scan tgk betul ke ngandung...tp bdn mmg rase xlarat sgt2..

3y ago

Hehehe Best Nye Nanti Sis Update Ye Dah Berapa Week .. Sy Pun Check Upt Double Line Tapi Org Kata Darah Gugur Tu masih Lekat Lagi Jadi Kecewa Pulak .. Takut Nak Mengharap .. Tapi Masa Gugur Darah Dah Abis Keluar Siap Makan Jamu Lagi and Bertungku .. Xtahu Laa Takut Nak Check .. Takut Husband Berharap Lagi ..

Gugur bulan 6 tu awal bulan ke? Boleh jadi mengandung lagi ataupun hormon hcg tu masih ada dalam badan puan. Memang ada orang lepas keguguran, senang lekat. Puan jaga diri, banyakkan rehat & cuba test semula dalam 1-2minggu lagi. Semoga ada rezeki buat puan & suami🌹

3y ago

amin 🤲 tq sis ☺️

saya gugur bln 6thn lpas,lpas 3bln tu pregnant lgi..mla2 xcaya,bli upt bnyk sbb xcaya,last2 p klinik..alhamdulillah mmg pregnant,skrang tgh tggu hari nk brsalin..tpi sis kna jga kesihatan n pemakanan,jgn buat kja berat,sbab sis dh pnah gugur.jgn lpa mkn acid folik tau

3y ago

sis doc ada bagitahu x apa sbb gugur bnyk kali ?? hurmm sy berharap sngt nak ank kesian husband ☹️ .. semoga sis Selamat melahirkan dan Dipermudahkan Urusan Amin Ya Allah 🤲🥰

Macam saya tahun lepas. Gugur bulan 1. Awal bulan 3 pregnant semula tanpa period selepas gugur. Tapi baby tak lekat jugak. Gugur kali ketiga. Then follow up pakar. Setahun cuti pregnant. Alhamdulillah sekarang dah 15w. Kalau boleh jumpa doc pakar ye ❤️

3y ago

Ye Sy Lepas Gugur Doc Ada Buat Kan Appointment Sy Dengan Doc Sakit Puan . Sebab Nak Tahu Kenapa Sy Kerap Gugur .. Rahim Sy Semua Ok Takda Masalah . Harap Lepas Ni Boleh Pregnant Sampai Selamat Bersalin Dah Sedih Kecewa Sangat Setiap Bulan Mengharap Nak Bagi Husband Hadiah .. 😭😭

sila jarakkan khamilan..sb rahim baru na elok..lg lps ggur...bg rahim btoi² kuat baru plan utk next pregnancy spy dpt elak kjdian sme berulang..jika ad rzeki awai..alhamdulilah..

sy pun mcm sis.. dh 2x gugur, last gugur bulan 2 ritu.. bulan 3 sy pregnant balik, yg gugur bulan 2 ritu ibarat mcm bru abis period pulak 😅.. skrg ni sy dh 22mggu☺☺

3y ago

sya 21 minggu ☺️☺️

ya allah sama la kita 2 kali keguguran tahun lps alhamdulilah bulan 3 tahun ni melekat now dah 27 weeks. awak kena bykkn rest semoga kandungan awak kali ni sihat

3y ago

Alhamdullilah semoga kandungan awak sihat dan selamat bersalin .. tapi sy xtahu sama ada betul atau x pregnant ☹️ sebab baru lepas keguguran boleh lekat dlm masa yg singkat ke .. awak doa kan utk sy ye sy nak sangat anak kesian husband mengharap sngt ada bby .. 😌

yer semoga ada rezeki untuk sekeluarga.sbb org yg lepas keguguran ni mmg sng mengandung lgi,cuma bnyakkan rehat d awal kehamilan tau🤗🤗

3y ago

tq sis .. semoga ada rezeki buat sis jugak amin ..

boleh je sis..sy 2 bulan selepas gugur preggy balik..sekarang kandungan dah nak masuk 6 bulan..

3y ago

Best Nye .. Semoga Awak Selamat Bersalin Dan Dipermudahkan Urusan Awak Nanti Amin Ya Allah 🤲☺️

lepas gugur memang senang nak dapat balik..