Confused Tolong Sy Please ...

Hi Mommy2 Boleh Jadi Ke Dalam Masa Terdekat Boleh Pregnant Balik Selepas Keguguran ?? Gugur Bulan 6 Dah Abis Pantang . Darah Pun Dah Kering .. Lepas Abis Pantang Ada Bersama Husband .. Sy Dah Gugur 2 Kali Harap Ada Keajaiban Buat Sy Dan Husband Kali Ini Amin .. Harap Mommy2 Dapat Bantu Share Pengalaman Mommy2 Semua .. Tq 🥺🙏 #bantusharing #jangandibully #pleasehelp #ingintahu

Confused Tolong Sy Please ...
12 Balas

moga dipermudahkan segala urusan puan

3y ago

Terima Kasih Semoga Awak Diberi Kesihatan Yg Baik Sihat Amin ...

Semoga dijauhkan

3y ago

amin Ya Allah Ya Mujib 🤲🥰