TANDA2 NAK BERSALIN.

Hi mommy2, bole sesiapa kt sini share tanda2 nak bersalin? utk sye yg first mom ni masih confuse rasa & tanda awalnya. klau sudi sharelah yg mana pernah ada pengalaman awal EDD or cukup EDD. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

kalau sy,tanda nak bersalin tu bila dtg contraction kerap. sakit perut ke pinggang berulang-ulang dan sakitnya tak dpt nak tahan,rasa balik² nak berak dan perut mengeras kuat. dtg hosp ada bukaan cm dan terus bersalin hari yg sama. anak 1st 39w,anak 2nd 38w dan anak 3rd 38w1d