36w Baby Melintang (transverse lie)

Hi mommy2. Ada tips tak untuk baby melintang ni? Saya 1st time mom. Hari tu scan masa 34w kepala baby dah dekat bawah. 36w baby melintang plak.

7 Balas

Sama lah mcm saya. Jumpa pakar hritu ckp melintang lagi baby. Bykkan sujud je. Skrg tgh tggu next app nk tgok dia duk mana plk

Sama dengan sy 36w6day baby transverse, masa 28week breech, 34w dah kt bwah, 35w transverse smula.

sama tranverse lie...mggu dpn sy kna jumpa pakar bius...xtawla apa plan doktor....

Boleh try caring kat tiktok or google. Exercise untuk bagi baby masuk laluan

Baby saya dh trun balik start 36w5d. Saya dduk posisi sujud lama2

sy sonsang. bawa byk bjalan, turun balik 37w

Sujud lama2