TRANSVERSE POSITION

Assalamualaikum.. Hi mommies. Ada xsspa yg ada pnglaman baby transverse ni? sy hr ni dah masuk 36w tp scan dua hari lepas baby dlm keadaan melintang pulak. Ada x tips supaya kepala baby cepat turun bawah? help #firsttimemom #pleasehelp #advicepls #bantusharing #firstbaby #firstmom

2 Balas

saya 36w scan baby transverse lie, terus dpt date Czer 26/9 ni .. rasa takut.. try sujud lama2, ltak ais area head baby.. skrg xtau berpusing ke x , 20hb ni appointment KK.. andai x pusing ingt nak try pula cara position baring utk pusingkan baby.. sis search transverse lie/how to turn baby transverse lie.. selebihnya berserah, andai pusing alhamdulillah.. andai x pusing Redho, doc x Cuba pusingkan baby sbb Saya prnh Czer sblum ni.. klau x prnh Czer maybe doc akn Cuba pusingkan position baby..

2y ago

doc tak scan tdi.. tapi Masa nak cari jantung baby,nurse godek katanya kepala baby kt bwh..Saya Cuba baring mcm dekat YouTube 15minit hari2..

wslm..dulu saya pun sma,ank ke 6,doc advice kerapkan bersujud..klu solat tu sujud llame,,smbil doa semoga bby kembali ke position yg elok..saya buat,dgn izin Allah

2y ago

tq sis.. inshaAllah.. sy usaha..doakan ya