Baby melintang

Due saya 18.9. Scan 36w baby melintang. Esok scan lagi. Kalau masih melintang kena jumpa pakar. Ada sesiapa yang ada pengalaman? Share sikit. Anggaran berat baby 2.4kg #ingintahu

2 Balas

sy duk sujud sis.. dada bagi rapat dkat lantai.. duk camtu 8mnit ke 10mnit.. buat stiap ari 3 ke 5 kali sehari .. buat slagi smpat dan mampu..sy buat camtu.. Alhamdulillah bby msuk panggul trus nk brsalin..31w bby mlintang.. msuk 32w bby dh msuk laluan trus nk kluar..

3w ago

Itu la. Buat jgak gitu. Sambil ii tu pujok baby supaya pusing. Kadang rasa dia punya tendangan pon confuse. Sbb rase mcm same je🥹

sama due kita...baby melintang jugak ...

3w ago

kena repeat scan balikk nanti 38minggu 4 hari