Scan 7weeks

Hi mommy2😄 ada tak yg scan masa 7week cuma npk janin shja.heartbeat blum npk lg .. #First_Baby #bantusharing

Scan 7weeks
10 Balas

Sy g buka buku pink 8w. dh ada heartbeat. Xsabar nk g klinik bln dpn 18w doc nk scan lg skali. Biasa masa tu dh nmpk ke jantina? Maaf, excited sket sbb ni first baby.

sy scan 8w napak kantung shja kcil..2 mggu kmudian scan lg bru npk janin n heartbeat.. sbb trikh las priod lri skit psai tu lmbt kta dkter nrmal😚

Saya scan masa cukup 7 week selasa baru ni. alhamdulillah nampak denyutan jantung baby tapi sangat² kecil.

msa sya buka buku 8 weeks dah nmpak jantung sptutnya dh 10 weeks tpi bby kecik dri tarikh kiraan period...

2y ago

sy pn pttnya 7 weeks..tp scan br 5weeks..tapi dah npk fetal heart. .ok ke

sy bru scan tadi . kiraan 7w tapi scan bru nampak kantung . tapi kecil sangat ..

Sy 7week 6day blm scan lagi.. Tunggu 8weeks lbh ke baru nak scan. Harap baby sihat.

Alhamdulillah..sy scan 7 mggu dah nampk degupan jantung baby

sye ank first dlu..12w bru nmpk janin kecik sgt

sy 8w bru nmpk heartbeat

belum nampak lagi