Saiz janin kecil dari usia kandungan sebenar

Hi mommy2, ada tak sama pengalaman dengan saya, kalau ikut tarikh last period usia kandungan saya sebenarnya dah 9weeks, tapi bila scan doktor cakap baby saya kecik dan usia janin lebih kurang dalam 6weeks. Kandungan saya ok ke, rasa risau pula😢#pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #ingintahu

7 Balas

sama laa.. Ikutkan tarikh last period usia kandungan saya 20 weeks tapi doc scan cakap kandungan saya baru 18 weeks.. risau jgk 🤧

2y ago

ya tu la kan sis, risau kita😢. semoga kandungan kita baik2 saja