Saya ada gbs,boleh ka bersalin awal 36-37 minggu?

Mommy2 ada pengalaman gbs time mengandung & melahirkan? Boleh kongsi pengalaman mommy & baby mcm mna? Baby ok x? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Sy pun gbs ..alhamdulillah xde masalah..baby lahir 39w3days.. nnt sblm bersalin doc akan cucuk antibiotic dkt mommy..2 kali x silap..tapi sy masa tu sempat cucuk sekali je..dah bersalin tu baby refer ke nicu utk on antibiotic & nak pantau keadaan baby sbb mommy gbs..dlm 3 hari je baby dduk nicu..in sha allah xde ape2..doa yg baik2 & semoga dipermudahkan urusan mommy & baby. Semoga sentiasa dibawah lindunganNya..🤲🏼🥰

2y ago

aamiin2 yra Tq byk2 sis