Maternity pad

Hi mommy yg berpengalaman, boleh share tak korang pakai pad apa untuk darah nifas. Saya nak beli yg maternity pads pureen tu tapi takot x terpakai, ingt nak beli pad libress biasa je since dulu kalau period mmg pakai night pad yg besar 32cm. Sbb kita akan kerap tukar kan? Ke ada suggestion lain yg sesuai? Thankyou semua😊 saya bakal melahirkan baby 3/11 ni hehe nak prepare beg dah hehe #firstbaby #pleasehelp #firstmom

26 Balas

saya pakai pad kotex anti bacterial tu je .. saya pun tak pakai maternity pad..

sy pakai pad 41 cm sis. tp tu ah kdng benang tu tersangkut sikit kt pad. huhu

Utk hospital sy bli yg ni. Seng tk pyh pkai spender dh🤭🤭

Kalau saya pakai kotex overnight sis. Yang size 32cm tu. Hehe

Pakai maternity pad.. Lembut.. Klu kena luka x sakit...

beli yg biasa pakai masa period..lebih selesa