Due bulan 10 dah bersalin ?

Mommy yang due bulan 10 ade yang dah bersalin ? Saye rase nervous plus excited nak sambut kelahiran anak pertama. Tapi due saye 13/10 dan belum ade ape2 tanda.

14 Balas

due sy 4/10, esok masuk 38mggu masih tiada tanda yg berat just duk layan braxton hicks. Sakit main2 lagi ni xkerap lagi sakit. harap baby keluar sebelum due

2y ago

π’Œπ’Šπ’•π’‚ π’”π’‚π’Žπ’‚ π’•π’‚π’“π’Šπ’Œπ’‰ π’”π’Šπ’” 4/10 π’•π’‚π’‘π’Š π’ƒπ’†π’π’–π’Ž π’ƒπ’†π’“π’”π’‚π’π’Šπ’ π’π’‚π’ˆπ’Š..