Heartbeat baby berhenti

Hi mommy.. td i pegi check up.. tp doc ckp jantung baby dah stop.. Ya Allah.. bisu terus, sedih semua ade.. Tp baby membesar compared to last week.. Ade x mommy2 pernah pengalaman mcm ni? Before nie scan mmg nmpk jantung baby.. I down sgt2.. Harap ade mommy2 yg boleh share kan pengalaman.. thank you I still hoping that my baby is still there 😭😭 #1stbaby

8 Balas

Pernah. Msa tu dah 13 weeks. P scan baby xmembesar n heartbeat dah tiada. Baby syurga sy stop membesar sampai 9 weeks ja. Tanpa sy sedar. Msa scan tu memang terkejut terus xdpt tidur selama 2 minggu. Sedih samgat2. Syukur skrng sy prgnant blik baru 16 weeks. Semoga kandungan kali ni sihat n cpt2 lh masa berlalu nak cpt2 bersalin n ada baby. Sepanjang prgnant ni asyik susah hati takut berulang.

3y ago

ada tanda tak sis

samalaaa Saya pun baru balik Dr klinik. baby dah 16minggu 4 hari. heartbeat baby dah tiada. terkedu sngat. esok nak g jumpe pakar. mengharapkan keajaiban esok. tanda tanda tiada pun. bby membesar sesuai kandungannya. mohon Ibu ibu dalam ni doakan kandungan Saya sihat...😔😔😔

Pernah rasa . Time tu pergi kk. , nurse scan tengok jantung berhenti . Dah 8 bulan usia kandungan time tu . Sekarang Alhamdulillah Allah beri lagi rezeki . Doakan baby saya baik baik dan sihat selalu ☺️#34weeks

4y ago

Dah 8 bulan sis? Boleh berlaku juga ke. Saya ingat awal kehamilan sahaja berlaku. . Saya sekarang pun 8 bulan. Terkejut nya dgr.. Semoga dipermudahkan urusan kita semua. . Aamiin

salam takziah sis, tak pe.. rncngn allah kan bagus, kuatkn smngat.. sy prnh kgguran sis jdi sy fhm prasan Sis😢 terus kustkn smngat ye

4y ago

thank you sis.. ❤

sy pun MCM ni...down sgt 12w xde jantung DH...sblm ni ade lagi...knp yer...

salam takziah sis, bnykkan besabar ya n kuat ya sis.... 😥

takziah, semoga Allah bagi rezeki yg lebih baik

takziah..insyaallah nnti rezeki lain menyusul