Miscarriages

Hi mommy sy pregnant 7w6d . Takde alahan. dah scan tapi baby x nampak jantung , and saya ade cyst sebesar 5.5 cm , dr cakap saya keguguran , tapi saya still x percaya and rasa macam my baby masih ade harapan untuk hidup :,) need positif vibes for this matter😔#firstbaby #ingintahu

Miscarriages
2 Balas

boleh repeat scan lg 2w sis. mungkin implantation lambat. & mostly 7w mmg susah sikit nak nampak heartbeat lg. cyst tu nanti akan hilang sendiri bila baby dah membesar. jgn stress2 ya sis nanti repeat scan. kalau doc suruh buat d&c, sis ckp nak tunggu dulu.

scan dari bawah ke tak dengar jantung ? hmm saya risau lahh dari awal sampai sekarang saya tak ada alahan , saya dah 9 minggu ,

2y ago

sis ada rasa keluar darah tak?