JUS MAMARIAM OK KE UNTUK IBU MENGANDUNG?

Hi mommy sume, nak tanya ada sesiapa pnh cuba jus mamariam? Ok ke x ye utk kndungan? Ade kesan smpingan x? Igt nk cuba sbb morning sickness mcm mkin truk.10w preggy. Tq.

1 Balas

Hai mommy dayana. Utk kurangkan morning sickness, saya cadangkan mommy ambil Peppermint ginger plus Chewable vit c Disebabkan alahan morning sickness yg teruk, pasti mommy khilangan air dan tenaga. Jadi sgt2 terbaik kalau mommy ambil sekali dgn performance drink utk boost tenaga. Boleh contact sye www.wasap.my/+60163585235 utk pertanyaan lebih detail Aqilah Agent sah shaklee