Alergic , gatal sangat

Hi mommy smua.. skg 4.51am saya gatal alergic satu bdn tdo pun tak lena.. seblm ni saya mkn udg xdk mslh .. mai kali ni alergic xsangka .. Adakah bahaya untuk baby dalam perut juga ?? #tolongbantu

1 Balas

Seeloknya segera ke klinik atau hospital. Mmg ada ibu mengandung /berpantang yg kena alergik gatal satu badan. Saya pun alami, sama berpantang. Kawan sekerja saya alami masa 3rd trimester. Sedangkan sebelum mengandung / bersalin saya pun takde apa2 alergik. Disebabkan imunisasi badan kita jadi lemah, tu yg apa yg tak alergik sebelum ni tiba2 jadi alergik. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye. #TAPsupermoms

2y ago

Pergi klinik doc bg ubat ap ye?