Cucuk ubat hb low

Hi mommy siapa sini ada pengalaman masukkan ubat bg hb low ..zat besi kurang ..lama tak .side effect dia ada tak .

2 Balas

Sy pun nk Tau jawapan sbb Sy pun senasib dgn awk sis...hb low..x Tau nk buat ape lagi dh..baru td jumpa doc kt kk..doc pn ada ckp psl masuk ubat ni kt Sy..

12mo ago

hm kan sis ,kdg smpai buntu pikir mcm² dh kita cuba mkn .hb ttp xnaik kdg tuh sy smpai menangis kt suami 🥲

Rasa macam nak request pulak cucuk ubat ni. Hb awk brp ya? And kena cucuk tu dkt kk atau kena pergi hosp?

12mo ago

9.4 sis ... sy cucuk dekat KK sbb sy ada gtau dktr ubt tmbh drh semua jenis xserasi gn sy ..sy mntk dktr decide yg terbaik utk sy gn baby ☺️ jd dktr sarankn cucuk