Beli barang baby

Hi mommy, siapa due awal bulan ogos? Dah start beli barang barang baby ke? #firstbaby

34 Balas

due awal bulan 6..satu apa pon xbeli lg 😂 yg abg dia punya blh pkai lg sikit2..tggl nk tmbh mn yg patot je..

Due awal july tpi tk beli pape lgi. Mostly beli baju sendiri dulu sbb baju and seluar dh tk muat 🤣😭

saya due 23/8/22 . tp tak beli brg baby , pakai brg baby anak syurga sy yg tidak smpat pakai ☺️hehe

Baru 4bulan kn? Awal lagi tu. Sama la awal ogos tp kandungan 7bulan baru prepare, tp add to cart siap2

hi, saya pun due Aug tapi tak beli satu pun lagi. Tunggu masuk 5 bulan keatas baru saya beli😂

24/8 and sy baru beli supermamalab uv sterilizer and milk warmer. 1st purchase utk baby.

2y ago

sama. sayang nyer product takde sirim. milk warmer dia ade skit leceh sebab silicone Oring nak kene selalu cuci tapi best utk long distance traveler..

insyaallah hjg bln ogos 31.8.22 .x beli apa2 lg.X tau nk beli apa dulu. 😁

saya 14 ogos. tk beli apa2 lagi... hihi tak tau bila nak start beli sikit2

sy bulan ogos gak..apa pon xde beli lg..list pon xde buat lg..haha

Due awal ogos. Belum beli apa2 juga. Tak tahu lg nk beli apa dulu 😅

2y ago

Hi https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️