Beli barang baby

Hi mommy, siapa due awal bulan ogos? Dah start beli barang barang baby ke? #firstbaby

34 Balas

due bulan 5, beli dh sikit2...start buat list ap yg perlu...

Due 11.08.2022...xtau nak beli apa lgi hihi #1stpreggy

Letak kat cart je dulu tak beli apa lagi..hehe

due saya bulan 4 apa apa pun belum beli lagi

saya 12\8 tk beli apa2 pn. masih trlalu awal

sy prtghn bln ogos .. blm prpair ppe lgi 😊

2y ago

Baby bulan merdeka hihi https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

Due bulan 7 . Plan nk beli lepas raya

hehee kami tak beli apaa pown lagiii

saya dah strat beli sikit ii

Blum bli apa2 lg..due bulan 6

2y ago

Tak lama dh tu 😍 berapa week dh sis https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️