Gerakkan Bayi

Hey mommy, siapa dah 23w 24w?? Gerakkan bayi mommy kt sana macam mana? Setiap hari stabil mcm hari lain lain juga tak? Atau setiap hari corak gerakkan dia lain lain?? Sebab saya punya , kdg harini pg tghri dia aktif, ptg tknk gerak. Kdg ada hari pg lewat ptg aktif, mlm xnk gerak.. Ad juga hari ptg malm yg aktif pg dak.. So sy kdg cmpius plk? Normal ka utk 23w?

2 Balas

Tak tentu, kadang-kadang dia aktif bila kita dah makan. Kadang-kadang aktif tengah malam

5y ago

Alhamdulillah lega sikit dengar. Itulah kdg dia gerak xmenentu stiap hri.. Risau juga kot la kena pastikan dia gerak tetap kan stiap hri..