Baby 16 hari

Hi mommy semua .. sy nk tanya , ada tak kat sini baby umur 16 hari demam , jd mcm badan panas pastu cirit-birit , blh suggest petua apa² x (dah pergi hospital) Tq bg pendapat 😄

2 Balas

Allah..sian baby..semoga sis kuat... cuba ambik daum ketum ltak air sikit kat tapak tgn..gosok2 daun tu smpai lumat... then sapu kat perut baby ya...inshaallah lega.. demam tu sy xpasti lah...cuba pakai cool fever ltak di blkang bdan..inshaallah kebah demamnya..😊 semoga baby cepat2 sembuh..baby kuat 💪kan..😊

moga dipermudahkan urusan mommies n baby seterusnya

moga dipermudahkan urusan mommies n baby