Keluar darah selepas bersama

Hi mommy semua. Sy nak tanya normal ke keluar darah selepas kita bersama suami. setelah 2bulan tak bersama ? Sy dah 21weeks. Ade tak mommy2 kat sini penah alami macam sy. #seriusnanya #firstbaby #mommybuntu

7 Balas

Sebaiknya refer doctor ye, melalui pengalaman lepas, selepas bersama asyik keluar darah, tapi saya x refer.. At 18 weeks saya keguguran, tak tahu lah puncanya, ralat sgt rasa n sedih bila kita ambil mudah dan anggap baby baik2 saja di dalam perut.. Betul2 saya ambil pengajaran..

darahnya mcm mana keluarnya.kalau bnyak tu bahaya.kalau ckit just keluar mcm lendir cmpur discharge putih tu normal je sis.apa2 hal please refer doktor ya sis.

akak, terus refer klinik or hospital mana mana ye.. moga kandungan awak and baby dalam sihat sihat saja and kuat, Aamiin..

Pernah. .smpai mlleh ke kaki n lantai. .esok tu g kk. . Alhamdulillah bby xde ape2

Refer hospital

Jmpa doc sis

Tak normal