Random topic

Hello mommy semua 😭 this is my second child. First child tak rasa pun macam ni. First child everything smooth je. Entah masuk pregnancy kedua, perut saya kerap kembung 😭 macam mana nak atasi masalah saya ni? Nak letak minyak angin tu saya takut pulak. Tak serius la tak selesanya kembung perut 😭

1 Balas

Preggy ek.. Leh je mkn bnda blackpepper.. Ada halia.. Keluarkan angin.. Sapu mnyk yuyee xpe, sy wat gak.. Pakai stokin.. Mandi air suam..