Demam semasa hamil

Hi mommy semua.. saya hamil 5 minggu, sekarang saya demam selsema. Normal kah demam macam ni smpai deria bau pun hilang semasa hamil?

3 Balas

Kdg demam selsema biasa pun biasa lah hidung tersumbat sampai hilang deria bau. Tp skrg ni tk boleh nk ambik ringan, buat swab test atau self test kit tu terus.

Kalau sampai hilang deria bau better sis g clinic check and buat swab test. Skrg ni bahaya . Lagi2 utk ibu mengandung. Semoga baik2 saja sy doa kan 🤲🏻

xpasti pula sis. lebih baik sis pergi klinik. buat swab test. untuk berjaga2. semoga dipermudahkan sis.