sakit macam period

hi mommy semua. saya 38weeks dah. lately ni kerap rasa sakit perut macam period pain. normal ke? first pregnancy takde pengalaman huhu.

2 Balas

Saya 37 weeks+ pun rasa sakit macam senggugut dan sakit dekat ari2. Rasanya normal sbb dah nak buka laluan utk baby keluar yg penting kita pantau pergerakan baby. Semoga dipermudahkan urusan sis.

Braxton Hicks kot sis. kalau contraction nak bersalin, awak kerap rasa sakit macam senggugut+perut mengeras. contoh 10 minit sekali awak rasa sakit tu, tiap kali sakit tu pulak macam 10 saat.