Nervous nak pegi scan

Hi mommy semua. Ptg nnt nak pegi scan, nervous 😂😂 sbb baru 6 minggu. Tp nak pegi scan awal nak ada proper consultation dgn doctor. Before ni pernah ada history baby meninggal dlm perut & miscarriage. Nak tanya mommy, yg duphaston tu boleh ke kita request nak consume ek? Ni pregnancy ke lima tapi perasaan die mcm first baby pulak 🫢 Kalau mommy2 some advice apa2 je feel free share ya..#advicepls Tq in advance mommy…

1 Balas

hi sis blh share x mcm mn scan 6w? I

2y ago

wah tq sis saye esk 6w1d hope so blh tgk baby dlm kantung jgk